Vi forstår at hvert prosjekt har unike krav og begrenset areal. Haplast kan tilby vannmagasiner i ønsket størrelse, tilpasset ditt behov.

100% tette vannmagasin

Med våre vannmagasin får du en lekkasjefri løsning som varer. Vi monterer tette, isolerte lokk med lås og alle rørgjennomføringer er helsveiste.

Trygt drikkevann

Haplast Vannmagasin egner seg svært godt til buffer av drikkevann. Tankene leveres med jomfruelig PE i innersjiktet og vi monterer lufterør med Hepa-filter. PE reagerer ikke kjemisk med vann og korroderer ikke. Glatte og lyse innvendige flater forenkler rengjøring og inspeksjon.

Varige løsninger

Tankene er laget av PE basert på anerkjent KRAHTM-teknologi. PE er et fleksibelt og sterkt materiale som tåler store indre og ytre belastninger i mer enn 100 år, uten at det oppstår lekkasje, sprekker, brudd eller forskyvninger.

Skreddersøm

Våre vannmagasin leveres som ferdig monterte lengder eller seksjoner inntil 24 meter – kun begrenset av tillatt transportlengde. Ved behov for større vannmagasin kan vi levere moduler på 6-24 meter som enkelt skjøtes sammen på byggeplassen. Det er også mulig å seriekoble magasinene for å utnytte begrenset plass eller utfordrende vinkler.

Ved behov kan vi levere vannmagasin med pumpekammer og låbare lokk med sikkerhetsgitter.

Rask og enkel installasjon

Haplast leverer komplette løsninger, ferdig montert etter kundens spesifikasjon. Våre tanker i PE er svært slagfaste og gir sterke konstruksjoner som tillater at stedlige masser kan brukes som omfylling i samsvar med leggeanvisning. Tankene har doble vegger som ikke behøver isolering når tilstrekkelig nedgravd. Lav egenvekt gjør tankene lette å flytte og forenkler installering i grøft.

Varige løsninger:

Checkmark

Anerkjent KRAHTM teknologi

Checkmark

Helsveiste rørgjennomføringer

Checkmark

Tett, isolert lokk med lås

Checkmark

Ferdig montert

Checkmark

Forenklet vedlikehold

Checkmark

PE reagerer ikke kjemisk med vann

Checkmark

Rask installering i grøft