Haplast leverer 100% tette vannkummer i massiv PE.  Våre Haplast Vannkummer er produsert med avansert KRAHTM teknologi – laget for å vare.

HaplastTM Vannkum blir stadig mer populære

Vannkummer laget i PE plast har blitt stadig mer populære de siste årene. PE-plast (polyetylenplast) er en type termoplastisk materiale som er kjent for sin høye styrke, fleksibilitet og motstand mot kjemikalier. Disse egenskapene gjør det til et ideelt materiale for å lage vannkummer som er robuste og slitesterke, og som kan motstå utfordringene som kommer med å bli utsatt for vann og jord.

Ingen innsig

Alle rørgjennomføringer er helsveiste og leveres med et tett isolert PE- lokk med kompresjonslås av rustfritt stål.  Dette hindrer innsig av overvann, smuss og skit, noe som forlenger armaturens levetid. Kummene tetthetsprøves før de forlater fabrikken.

Skreddersøm

Haplast Vannkum har støpt forankringsplate i betong og vi bruker godkjente konsoller for feste av ventilkryss. Vi monterer armaturer basert på kundens spesifikasjon – hos oss får du en komplett løsning tilpasset ditt prosjekt.

Kummene leveres med innvendig diameter fra 1400 mm til 2000 mm og høyde opp til 5 meter. For større kummer se våre store PE-kummer.

Rask og enkel installasjon

Haplast Vannkum monteres ferdig på vår fabrikk. Kummen har lav egenvekt og sveisede løfteører. Dette sørger for en enkel innstallering på stedet som en plug- and-play løsning. Det som gjenstår er kun å koble til vannrør – så er monteringen ferdig.

Kompatibel med kjøresterke betonglokk

For en solid og kjøresterk løsning anbefales det å benytte betongplate med 800 flytende ramme og lokk.  Vi leverer ikke gategods eller betongplate.

Varige løsninger:

Anerkjent KRAHTM teknologi

Helsveiste rørgjennomføringer

Tett, isolert lokk med kompresjonslås

Komplett, ferdig monterte løsninger

Lav vekt

Kompatibel med kjøresterk plate

Valgfrie størrelser

Børøya
Børøya
Børøya
Lyngseidet
Lyngseidet

Relaterte produkter