Haplast produserer alt av rør til merdekonstruksjoner. Rørene produseres i PE, et fleksibelt og slagsterkt materiale som tåler vær, vind, sjø og kulde – uten å korrodere. Sveising av rørene ved montering gir strekkfaste skjøter uten svake punkter.

Merderør

Haplast produserer merderør i lengder inntil 250 meter. Hos oss får du rørdimensjoner til både flytekrage, bunnring og håndlist. Vi tilrettelegger lange lengder for slep, og sveiser på skottplater for luftfylt fløting.

Forslanger

Vi kan levere fôrslanger i sort PE med en antistatisk stripe. Forslangene leveres som kveil i lender inntil 350 meter.

Landbaserte anlegg

Haplast produserer trykkrør i dimensjoner som passer til fisketransport, vanninntak og vannutslipp. PE-rørene er glattekstruderte – det vil si at de har en glatt innside som gir lite friksjon og minimerer faren for avleiring og algevekst innvendig i røret. Vi kan også levere sil og inntakshjul til sjøvannsinntak.

Fraktmuligheter

Slep

Vi kan levere både flytekrage, bunnring og håndlist i ønskede lengder inntil 250 meter. Våre sleplengder får montert en endetettingsløsning med skottplate slik at rørene kan fløtes uten bruk av ispopor – en god løsning for miljøet.

Bil- eller båtfrakt

Haplast ligger godt plassert ved Lyngenfjorden og med nærhet E6, derfor kan vi tilrettelegge for frakt med både bil eller båt. Med båtfrakt har vi muligheten til å levere kveiler i lengder inntil 450 meter samt merderør som slep. Med bilfrakt begrenser makslengden på rør seg til 15 meter for håndlist og 18 meter for flytekrage og bunnring.

Kontakt oss

Lurer du på noe eller ønsker nærmere informasjon om våre rørdimensjoner? Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med en varig løsning.