Haplast leverer slamavskillere, ventiltanker samt lagertanker for naturlig bunnfall og rensing av faste partikler fra avløpssystemer.

Ingen lekkasje eller innsig

Våre slamavskillere lages av PE basert på KRAHTM-teknologi. Alle rørgjennomføringer er helsveiste og tankene leveres med isolerte lokk. Dette gir 100% tette løsninger for effektiv behandling av gråvann. Helsveiste skjøter forhindrer innsig. Haplast slamavskiller er en god løsning for rensing av avløpsvann også i områder der grunnvannet er en utfordring.

Skreddersøm

Vil tilbyr skreddersydde, komplette løsninger som montres ferdig i vår fabrikk. Haplast slamavskiller kan konstrueres med hydraulisk sugestuss eller avskillerkammer for å imøtekomme prosjektets behov. Vi kan også levere slamavskillere med styrte ventiler. 

Tankene kan lages med en indre diameter opptil 3000 mm. De kan leveres som komplette, ferdig monterte løsninger eller i seksjoner inntil 24 meter, kun begrenset av tillatt transportlengde. Ved behov for større tanker kan vi levere ferdig monterte moduler inntil 24 meter som sveises sammen på byggeplassen.

Varige løsninger

Tankene er laget av PE basert på anerkjent KRAHTM-teknologi. PE er et fleksibelt og sterkt materiale som tåler store indre og ytre belastninger i mer enn 100 år, uten at det oppstår lekkasje, sprekker, brudd eller forskyvninger.

Forenklet vedlikehold

Våre slamavskillere produseres med en glatt og lys innvendig overflate, noe som gjør både inspeksjon og rengjøring enklere.

Rask og enkel installasjon

Haplast leverer komplette løsninger, ferdig montert etter kundens spesifikasjon. Våre tanker i PE er svært slagfaste og gir sterke konstruksjoner som tillater at stedlige masser kan brukes som omfylling i samsvar med leggeanvisning. Tankene har doble vegger som ikke behøver isolering når tilstrekkelig nedgravd. Lav egenvekt gjør tankene lette å flytte og forenkler installering i grøft.

Varige løsninger:

Anerkjent KRAHTM teknologi

Helsveiste rørgjennomføringer

Valgfrie størrelser

Ferdig monterte løsninger

Lang levetid

Forenklet vedlikehold

Rask installasjon

Stette, Ålesund
Stette, Ålesund
Stord