Her er en liten bildeserie av en sedimenteringstank vi har levert til Stette i nærheten av Ålesund. Denne har en innvendig diameter på 3 meter og er 27,5 meter lang – den lengste tanken vi så langt har levert i én enhet.

På grunn av lengden måtte denne sedimenteringstanken gå sjøveien fra oss på Furuflaten og ned til Stette. Da er det ypperlig at vi ligger ved Lyngenfjorden og kan sende store prosjekter med båt.

Logistikksjef Jan-Inge Hansen sørger for smidige leveranser. «Vi leverer vanligvis tanker i seksjoner á 6 til 24 meter som sendes på bil og monteres på anleggsplassen, men her ønsket kunden en ferdig montert tank. «Det er ikke hverdagskost at vi sender ut såpass store tanker med båt, men det er absolutt noe vi får til i samarbeid med kunde og transportør» sier Hansen. Transportør på denne frakten var Frøy Shipping.

Som den eneste i Norge lager vi i Haplast tanker av egenproduserte PE-profilrør. Tankene har lav egenvekt, kort byggetid og en levetid opp til 100 år. Vi kan levere komplette løsninger ferdig montert i fabrikken etter kundens ønsker. Vi hjelper deg med tegninger og kvalitetssikrer alltid produktet før det forlater vår fabrikk.

Kontakt oss for gode løsninger til ditt neste prosjekt!